IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Використання порошку з кісточок яблук у приготуванні льодяникової карамелі та праліне

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Челябієва, В. М.
dc.contributor.author Гаврик, М. В.
dc.date.accessioned 2018-05-17T11:36:20Z
dc.date.available 2018-05-17T11:36:20Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/16398
dc.description Гаврик, М. Використання порошку з кісточок яблук у приготуванні льодяникової карамелі та праліне / М. Гаврик, В. Челябієва // Natural Resources of Border Areas under a Changing Climate : мaterials of the International scientific conference (Chernihiv, 27-29 September 2017). – Chernihiv: Desna Polygraph, 2017. – С. 32 - 33 en_US
dc.description.abstract Об’єктом дослідження у доповіді є використання нетрадиційної сировини, а саме яблучних насіннєвих камер з насінням, у складі карамельної маси. Мета роботи – розробка рецептури льодяникової карамелі шляхом введення порошку яблучних насіннєвих камер з насінням як біологічно активного інгредієнта, що забезпечує приємний яблучний смак, пористу структуру та біологічну цінність готової продукції за рахунок збагачення мінералами та пектиновими речовинами. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Chernihiv: Desna Polygraph en_US
dc.subject нетрадиційна сировина en_US
dc.title Використання порошку з кісточок яблук у приготуванні льодяникової карамелі та праліне en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу