ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Челябієва, В. М.
dc.contributor.author Гаврик, М. В.
dc.date.accessioned 2018-05-17T12:07:06Z
dc.date.available 2018-05-17T12:07:06Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/16400
dc.description Челябієва, В. М. Використання порошку яблучних кісточок у харчових технологіях / В. М. Челябієва, М. В. Гаврик // Научные труды SWorld. – Выпуск 48. Том 1. – Иваново : Научный мир, 2017.- С. 42 - 46 en_US
dc.description.abstract В роботі розглянута перспектива використання у харчових технологіях яблучних насіннєвих камер з насінням, які отримують як побічний продукт при виробництві чіпсів. Показано, що насіннєві камери яблук багаті на вітамін С, β-каротин, пектин, елементи Кальцій, Магній, Ферум, Йод. Порошок, отриманий з яблучних насіннєвих камер, може бути використаний для розробки харчових продуктів оздоровчого призначення. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Иваново: Научный мир en_US
dc.subject яблучні насіннєві камери en_US
dc.subject порошок en_US
dc.subject макроелементи en_US
dc.subject мікроелементи en_US
dc.subject вітаміни en_US
dc.subject пектин en_US
dc.title Використання порошку яблучних кісточок у харчових технологіях en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу