Короткий опис(реферат):
Даний практикум ( кондитерське виробництво) містить 10 лабораторних робіт із технології харчових виробництв, які укладено за програмними питаннями курсу " Технології харчовиз виробництв" для студентів спеціальності 181 – Харчові технології. В методичних вказівках наведені лабораторні роботи з усіх основних розділів курсу: контроль якості макаронних, кондитерських виробів, редукуючих речовин, приготування деяких видів цукристих і борошняних кондитерських
виробів.
Суть розробки, основні результати:
Кондитерське виробництво : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни «Технології харчових виробництв» для студентів спец.181 "Харчові технології" / уклад.: М. П. Ксенюк, О. І. Сиза. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – 48 c.