IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Кондитерське виробництво : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технології харчових виробництв» для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ксенюк, М. П.
dc.contributor.author Сиза, О. І.
dc.date.accessioned 2018-11-08T08:20:35Z
dc.date.available 2018-11-08T08:20:35Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/17031
dc.description Кондитерське виробництво : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни «Технології харчових виробництв» для студентів спец.181 "Харчові технології" / уклад.: М. П. Ксенюк, О. І. Сиза. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – 48 c. en_US
dc.description.abstract Даний практикум ( кондитерське виробництво) містить 10 лабораторних робіт із технології харчових виробництв, які укладено за програмними питаннями курсу " Технології харчовиз виробництв" для студентів спеціальності 181 – Харчові технології. В методичних вказівках наведені лабораторні роботи з усіх основних розділів курсу: контроль якості макаронних, кондитерських виробів, редукуючих речовин, приготування деяких видів цукристих і борошняних кондитерських виробів. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.title Кондитерське виробництво : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технології харчових виробництв» для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу