Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ксенюк, М. П. | |
dc.contributor.author | Сиза, О. І. | |
dc.date.accessioned | 2018-11-08T08:20:35Z | |
dc.date.available | 2018-11-08T08:20:35Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/17031 | |
dc.description | Кондитерське виробництво : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни «Технології харчових виробництв» для студентів спец.181 "Харчові технології" / уклад.: М. П. Ксенюк, О. І. Сиза. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – 48 c. | en_US |
dc.description.abstract | Даний практикум ( кондитерське виробництво) містить 10 лабораторних робіт із технології харчових виробництв, які укладено за програмними питаннями курсу " Технології харчовиз виробництв" для студентів спеціальності 181 – Харчові технології. В методичних вказівках наведені лабораторні роботи з усіх основних розділів курсу: контроль якості макаронних, кондитерських виробів, редукуючих речовин, приготування деяких видів цукристих і борошняних кондитерських виробів. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.title | Кондитерське виробництво : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технології харчових виробництв» для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |