Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Денисова, Н. М. | |
dc.contributor.author | Буяльська, Н. П. | |
dc.date.accessioned | 2019-02-12T10:25:53Z | |
dc.date.available | 2019-02-12T10:25:53Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/17249 | |
dc.description | Санітарія і гігієна підприємств харчової промисловості : метод. вказівки до виконання лабор. робіт для студентів спец. 181 "Харчові технології / уклад.: Н. М. Денисова, Н. П. Буяльська. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – 106 с. | en_US |
dc.description.abstract | Завдання методичних вказівок: вивчення вимог до особистої гігієни працівників харчових виробництв; санітарних вимог до облаштування харчових закладів; ознайомлення с методиками гігієнічної оцінки якості питної води, набування знань і практичних навичок оцінювання якості харчових продуктів; вимог до їх транспортування та умов зберігання; причини виникнення харчових інфекцій та отруєнь; заходи щодо їх попередження; розслідування причин харчових отруєнь; вміння користуватися Держстандартами та рекомендованою літературою. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.title | Санітарія і гігієна підприємств харчової промисловості : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |