IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Санітарія і гігієна підприємств харчової промисловості : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Денисова, Н. М.
dc.contributor.author Буяльська, Н. П.
dc.date.accessioned 2019-02-12T10:25:53Z
dc.date.available 2019-02-12T10:25:53Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/17249
dc.description Санітарія і гігієна підприємств харчової промисловості : метод. вказівки до виконання лабор. робіт для студентів спец. 181 "Харчові технології / уклад.: Н. М. Денисова, Н. П. Буяльська. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – 106 с. en_US
dc.description.abstract Завдання методичних вказівок: вивчення вимог до особистої гігієни працівників харчових виробництв; санітарних вимог до облаштування харчових закладів; ознайомлення с методиками гігієнічної оцінки якості питної води, набування знань і практичних навичок оцінювання якості харчових продуктів; вимог до їх транспортування та умов зберігання; причини виникнення харчових інфекцій та отруєнь; заходи щодо їх попередження; розслідування причин харчових отруєнь; вміння користуватися Держстандартами та рекомендованою літературою. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.title Санітарія і гігієна підприємств харчової промисловості : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу