dc.contributor.author |
Гуменюк, О. Л.
|
|
dc.date.accessioned |
2019-04-09T11:57:47Z |
|
dc.date.available |
2019-04-09T11:57:47Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/17352 |
|
dc.description |
Харчові добавки : метод. вказівки до практ. робіт для студентів спец. 181 "Харчові технології" / уклад. О. Л. Гуменюк. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 85 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Матеріал, викладений в методичних вказівках до практичних робіт з дисципліни "Харчові добавки", покликаний допомогти студентам розібратися в складних питаннях теорії і практики харчових добавок, що використовуються в харчовій промисловості. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.title |
Харчові добавки : методичні вказівки до практичних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |