dc.contributor.author | Протченко, О. І. | |
dc.contributor.author | Корольов, О. О. | |
dc.date.accessioned | 2019-05-29T10:38:47Z | |
dc.date.available | 2019-05-29T10:38:47Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/17713 | |
dc.description | Протченко, О. І. Розробка технології та вивчення властивостей хлібобулочних виробів із застосуванням лляного борошна / О. І. Протченко, О. О. Корольов // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2018) : матеріали тез доповідей VІІІ міжнар. наук.- практ. конференції (м. Чернігів , 10–12 травня 2018 р.) : у 2-х т.– Чернігів : ЧНТУ, 2018. – Т. 2. – С. 51-52. | en_US |
dc.description.abstract | Метою досліджень було встановлення якості хліба у разі заміни частини пшеничного борошна продуктом переробки льону. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.subject | хліб | en_US |
dc.subject | лляне борошно | en_US |
dc.title | Розробка технології та вивчення властивостей хлібобулочних виробів із застосуванням лляного борошна | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |