Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Салюк – Кравченко, О. О. | |
dc.date.accessioned | 2019-06-05T08:06:21Z | |
dc.date.available | 2019-06-05T08:06:21Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/17834 | |
dc.description | Салюк – Кравченко, О. О. Ефективність корпоративного менеджменту підприємств харчової промисловості / О. О. Салюк – Кравченко // Проблеми і перспективи економіки та управління - 2018. № 3 (15). С. 90-102. | en_US |
dc.description.abstract | У статті узагальнено підходи до ефективності корпоративного менеджменту підприємств харчової промисловості. У процесі дослідження особливостей корпоративного управління підприємств харчової промисловості визначено, що розвиток корпоративних відносин в Україні значною мірою гальмується також на мікрорівні як наслідок надмірної концентрації мажоритарного капіталу, відсутньої або неефективної дивідендної політики, нехтування принципами корпоративного управління. Проблемними питаннями, що потребують поглибленого дослідження та вирішення, є: формування ефективних систем стратегічного і поточного регулювання корпоративних відносин, подолання внутрішніх управлінських конфліктів, створення ефективних механізмів прийняття рішень та розвиток корпоративної культури. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.subject | корпоративне управління | en_US |
dc.subject | підприємства харчової промисловості | en_US |
dc.subject | економічна ефективність | en_US |
dc.subject | корпоративні відносини | en_US |
dc.title | Ефективність корпоративного менеджменту підприємств харчової промисловості | en_US |
dc.type | Article | en_US |