Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Денисенко, Т. М. | |
dc.date.accessioned | 2019-06-12T10:14:05Z | |
dc.date.available | 2019-06-12T10:14:05Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/17914 | |
dc.description | Харчові продукти. Жирові товари : метод. рекомендації до виконання лаб. робіт для студентів циклу проф. підгот. бакалавра за освіт.-проф. програмою для спец. 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» / уклад. Т. М. Денисенко. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 24 с. | en_US |
dc.description.abstract | Лабораторні роботи студент виконує самостійно. Під час виконання лабораторних робіт необхідно вникнути у суть методичних підходів при вивченні основних понять, навчитись застосовувати теоретичні знання у практичній роботі, вирішувати різноманітні завдання по оцінці якості харчових продуктів. У процесі самостійної підготовки до кожної лабораторної роботи студент зобов’язаний: вивчити теоретичні питання, визначені перед кожною лабораторною роботою. Вивчити та коротко законспектувати методики рекомендованих досліджень якості продовольчих товарів з органолептичних і фізико-хімічних показників. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.title | Харчові продукти. Жирові товари : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів циклу професійної підготовки бакалавра за освітньо-професійною програмою для спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |