Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ксенюк, М. П. | |
dc.contributor.author | Городиська, О. В. | |
dc.date.accessioned | 2019-07-10T13:19:06Z | |
dc.date.available | 2019-07-10T13:19:06Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/17950 | |
dc.description | Інноваційні технології та управління якістю хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : програма і метод. вказівки для проходження вироб. практики для студентів спец. 181 "Харчові технології" ступеню вищ. освіти «магістр» / уклад.: М. П. Ксенюк, О. В. Городиська. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 26 с. | en_US |
dc.description.abstract | Метою виробничої практики є формування у студентів професійних умінь та навичок для прийняття самостійних рішень в різних виробничих ситуаціях (на технологічному та науковому рівнях), що базуються на теоретичних знаннях, одержаних під час вивчення фахових дисциплін, вмінні систематично поновлювати свої знання та творчо застосовувати їх у практичній діяльності, скорочення післявузівської адаптації випускника, набуття практичних навичок керування технологічними процесами та управління виробничими підрозділами. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.title | Інноваційні технології та управління якістю хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : програма і методичні вказівки для проходження виробничої практики для студентів спеціальності "Харчові технології" ступеню вищої освіти «магістр» | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |