IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Інноваційні технології та управління якістю хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : програма і методичні вказівки для проходження виробничої практики для студентів спеціальності "Харчові технології" ступеню вищої освіти «магістр»

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ксенюк, М. П.
dc.contributor.author Городиська, О. В.
dc.date.accessioned 2019-07-10T13:19:06Z
dc.date.available 2019-07-10T13:19:06Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/17950
dc.description Інноваційні технології та управління якістю хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : програма і метод. вказівки для проходження вироб. практики для студентів спец. 181 "Харчові технології" ступеню вищ. освіти «магістр» / уклад.: М. П. Ксенюк, О. В. Городиська. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 26 с. en_US
dc.description.abstract Метою виробничої практики є формування у студентів професійних умінь та навичок для прийняття самостійних рішень в різних виробничих ситуаціях (на технологічному та науковому рівнях), що базуються на теоретичних знаннях, одержаних під час вивчення фахових дисциплін, вмінні систематично поновлювати свої знання та творчо застосовувати їх у практичній діяльності, скорочення післявузівської адаптації випускника, набуття практичних навичок керування технологічними процесами та управління виробничими підрозділами. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.title Інноваційні технології та управління якістю хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : програма і методичні вказівки для проходження виробничої практики для студентів спеціальності "Харчові технології" ступеню вищої освіти «магістр» en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу