IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Технологія міні-виробництв : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічних робіт для студентів галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 «Харчові технології»

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ксенюк, М. П.
dc.date.accessioned 2019-07-10T15:58:13Z
dc.date.available 2019-07-10T15:58:13Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/17962
dc.description Технологія міні-виробництв : метод. вказівки до виконання розрах.-граф. робіт для студентів галузі знань 18 «Виробництво та технології» спец. 181 «Харчові технології» / уклад. М. П. Ксенюк – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 79 c. en_US
dc.description.abstract Метою проведення розрахунково-графічних робіт з дисципліни «Технологія мінівиробництв» є формування знань, набуття практичних навичок з організації сучасних технологічних процесів переробки сировини рослинного та тваринного походження в умовах міні-виробництв. Завданням розрахунково-графічних робіт є надбання студентами навичок з застосування набутих теоретичних знань у вирішенні практичних завдань технології харчових продуктів, розвитку перспективних напрямів і шляхів удосконалення технологічних процесів en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.title Технологія міні-виробництв : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічних робіт для студентів галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 «Харчові технології» en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу