Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ксенюк, М. П. | |
dc.date.accessioned | 2019-07-10T15:58:13Z | |
dc.date.available | 2019-07-10T15:58:13Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/17962 | |
dc.description | Технологія міні-виробництв : метод. вказівки до виконання розрах.-граф. робіт для студентів галузі знань 18 «Виробництво та технології» спец. 181 «Харчові технології» / уклад. М. П. Ксенюк – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 79 c. | en_US |
dc.description.abstract | Метою проведення розрахунково-графічних робіт з дисципліни «Технологія мінівиробництв» є формування знань, набуття практичних навичок з організації сучасних технологічних процесів переробки сировини рослинного та тваринного походження в умовах міні-виробництв. Завданням розрахунково-графічних робіт є надбання студентами навичок з застосування набутих теоретичних знань у вирішенні практичних завдань технології харчових продуктів, розвитку перспективних напрямів і шляхів удосконалення технологічних процесів | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.title | Технологія міні-виробництв : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічних робіт для студентів галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 «Харчові технології» | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |