dc.contributor.author |
Буяльська, Н. П.
|
|
dc.contributor.author |
Денисова, Н. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2019-10-07T09:06:39Z |
|
dc.date.available |
2019-10-07T09:06:39Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/18182 |
|
dc.description |
Основи фізіології та гігієни харчування : метод. вказівки до лаб. робіт для студентів спец. 181 "Харчові технології" / уклад.: Н. П. Буяльська, Н. М. Денисова. – Чернігів : ЧНТУ, 2019.– 97 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Основну увагу в методичних вказівках приділено раціонам харчування, правильне складання яких з урахуванням умов життя, праці та побуту забезпечує стабільність внутрішнього середовища організму людини, діяльність різних органів і систем, що є обов’язковою умовою міцного здоров’я та гармонійного розвитку. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.title |
Основи фізіології та гігієни харчування : методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |