Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Буяльська, Н. П.![]() |
|
dc.contributor.author | Денисова, Н. М.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2019-10-07T09:06:39Z | |
dc.date.available | 2019-10-07T09:06:39Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/18182 | |
dc.description | Основи фізіології та гігієни харчування : метод. вказівки до лаб. робіт для студентів спец. 181 "Харчові технології" / уклад.: Н. П. Буяльська, Н. М. Денисова. – Чернігів : ЧНТУ, 2019.– 97 с. | en_US |
dc.description.abstract | Основну увагу в методичних вказівках приділено раціонам харчування, правильне складання яких з урахуванням умов життя, праці та побуту забезпечує стабільність внутрішнього середовища організму людини, діяльність різних органів і систем, що є обов’язковою умовою міцного здоров’я та гармонійного розвитку. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.title | Основи фізіології та гігієни харчування : методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |