IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Основи фізіології та гігієни харчування : методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Буяльська, Н. П.
dc.contributor.author Денисова, Н. М.
dc.date.accessioned 2019-10-07T09:06:39Z
dc.date.available 2019-10-07T09:06:39Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/18182
dc.description Основи фізіології та гігієни харчування : метод. вказівки до лаб. робіт для студентів спец. 181 "Харчові технології" / уклад.: Н. П. Буяльська, Н. М. Денисова. – Чернігів : ЧНТУ, 2019.– 97 с. en_US
dc.description.abstract Основну увагу в методичних вказівках приділено раціонам харчування, правильне складання яких з урахуванням умов життя, праці та побуту забезпечує стабільність внутрішнього середовища організму людини, діяльність різних органів і систем, що є обов’язковою умовою міцного здоров’я та гармонійного розвитку. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.title Основи фізіології та гігієни харчування : методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу