Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Буяльська, Н. П. | |
dc.contributor.author | Денисова, Н. М. | |
dc.date.accessioned | 2019-10-07T09:44:06Z | |
dc.date.available | 2019-10-07T09:44:06Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/18184 | |
dc.description | Промислова екологія харчових виробництв : метод. вказівки до виконання індивід. роботи для студентів спец. 181 "Харчові технології" / уклад.: Н. П. Буяльська, Н. М. Денисова. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 48 с. | en_US |
dc.description.abstract | Метою курсу є представлення розвитку досліджень та застосувань у галузі промислової екології та обговорення ролі промислової екології у стратегічному сталому розвитку в глобальному масштабі, а також стратегій для виробничої галузі. | en_US |
dc.language.iso | en | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.title | Промислова екологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання індивідуальної роботи для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |