IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Промислова екологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання індивідуальної роботи для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Буяльська, Н. П.
dc.contributor.author Денисова, Н. М.
dc.date.accessioned 2019-10-07T09:44:06Z
dc.date.available 2019-10-07T09:44:06Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/18184
dc.description Промислова екологія харчових виробництв : метод. вказівки до виконання індивід. роботи для студентів спец. 181 "Харчові технології" / уклад.: Н. П. Буяльська, Н. М. Денисова. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 48 с. en_US
dc.description.abstract Метою курсу є представлення розвитку досліджень та застосувань у галузі промислової екології та обговорення ролі промислової екології у стратегічному сталому розвитку в глобальному масштабі, а також стратегій для виробничої галузі. en_US
dc.language.iso en en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.title Промислова екологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання індивідуальної роботи для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record