dc.contributor.author |
Буяльська, Н. П.
|
|
dc.contributor.author |
Денисова, Н. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2019-10-07T09:44:06Z |
|
dc.date.available |
2019-10-07T09:44:06Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/18184 |
|
dc.description |
Промислова екологія харчових виробництв : метод. вказівки до виконання індивід. роботи для студентів спец. 181 "Харчові технології" / уклад.: Н. П. Буяльська, Н. М. Денисова. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 48 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Метою курсу є представлення розвитку досліджень та застосувань у галузі промислової екології та обговорення ролі промислової екології у стратегічному сталому розвитку в глобальному масштабі, а також стратегій для виробничої галузі. |
en_US |
dc.language.iso |
en |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.title |
Промислова екологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання індивідуальної роботи для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |