Денисенко, Т. М.(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2024)
Курсова робота є індивідуальним завданням з дисципліни «Непродовольчі товари», яке здобувач вищої освіти виконує самостійно під керівництвом викладача. Це завдання спрямоване на закріплення, поглиблення та узагальнення ...
Денисенко, Т. М.(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2024)
Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Непродовольчі товари» розроблені з метою закріплення теоретичних знань, набуття практичних навичок та вмінь з товарознавства та оцінки якості непродовольчих ...
Денисенко, Т. М.; Коваль, К. П.; Напалько, В.(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2024)
У дослідженні проведено оцінювання якості соняшникової олії провідних виробників згідно з вимогами нормативної документації. Результати показали, що інформація, зазначена на етикетках, повністю відповідає встановленим
вимогам. ...
Денисенко, Т. М.(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2024)
Лабораторні заняття з курсу «Теоретичні основи товарознавства» є важливим етапом у навчанні здобувачів вищої освіти. Під час таких занять студенти під керівництвом викладача проводять практичні дослідження, які допомагають ...
Коваль, К; Денисенко, Т. М.(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2023)
Виділено найгостріші виклики, що постають перед внутрішньо переміщеними особами (за матеріалами Міжнародної організації з міграції) та визначено перспективні напрямки надання послуг зазначеній категорії населення. Окреслено ...
Денисенко, Т.М.; Коваль, К. П.(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2023)
Практичні роботи з дисципліни «Послуги» є складовою частиною навчального комплексу дисципліни.
Метою практичних робіт є закріплення теоретичних знань, набутих здобувачами вищої освіти на лекціях і у процесі самостійної ...
Денисенко, Т. М.(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2023)
Естетика товарів і дизайн відіграють важливу роль у сучасному світі, де велика увага приділяється лише функціональності продуктів, але й їх зовнішньому вигляду та відчуттю, яке вони викликають у споживачів. Естетика та ...
Денисенко, T. M.; Коваль, К. П.(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2023)
Курсова робота є одним із видів самостійного вивчення курсу, вона допомагає набути навички самостійної роботи, пошуку літератури, викладу змісту темою дослідження на підставі вивченого. Курсова робота, як форма перевірки ...
Сергеєва, А. І.; Денисенко, Т. М.(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
Заморожування вважається найефективнішим способом переробки рослинної сировини при збереженні вихідних споживчих властивостей. Крім високої біологічної цінності, заморожені плодоовочеві продукти безпечні для споживання ...
Костюченко, Б. П.; Лутченко, А. О.; Денисенко, Т. М.(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
Сьогодні кожен з нас на своєму фронті наближає перемогу над російським загарбником. Щоб підтримати наші Збройні сили, багато українців почали займатись волонтерською діяльністю: організовують збір коштів, закупляють необхідні ...
Атрощенко, Д. В.; Денисенко, Т. М.(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
Згущені молочні консерви часто використовують, як замінник молока. Їх додають у такі напої як кава та какао або готують з них різні кондитерські вироби. Коли немає доступу до свіжого молока, молочні консерви є необхідністю ...
Андрєєва, С. О.; Денисенко, Т. М.(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
У всіх дослідних зразків показники смаку і запаху, зовнішнього вигляду та структури були на високому рівні. Але форма та консистенція зразка ТМ «Любімов Kids» має порушення у вигляді оплавлення шоколаду, саме це свідчить ...
Мура, І. В.; Євган, Ю. М.; Кабенок, О. В.; Денисенко, Т. М.(Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021)
Метою роботи кур'єра є збір, транспортування та доставка посилок від пункту розподілу до пункту призначення у визначеній зоні доставки. Він виконує замовлені послуги відповідно до чинного регламенту, прейскурантів, процедур ...
Жолобецька, М. Б.; Денисенко, Т. М.(Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021)
Ефективний розвиток та підтримка малого бізнесу це платформа для економічного зростання економіки країни та укріплення її позицій на світовому ринку. Крім цього, це дозволить підвищити конкурентоспроможність української ...
Євган, Ю. М.; Денисенко, Т. М.(Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021)
За результатами аналізу ринку прянощів і приправ України можна стверджувати, що він поступово збільшується. Стабільними темпами з кожним роком зростають показними експорту та імпорту прянощів і приправ, проте імпорт значно ...
Доценко, В. В.; Денисенко, Т. М.(Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021)
Компанія має сталий розвиток. Керуючи ним в Samsung, прагнуть формувати інтегровані цінності. Вони не тільки генерують економічну вигоду, нарощуючи прибуток і акціонерну вартість, але і посилено працюють на користь суспільства ...
Богомаз, А. С.; Денисенко, Т. М.(Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021)
Динаміка споживання риби та рибних продуктів українцями останніми роками постійно зростає, що свідчить про збільшення пропозиції цієї корисної дієтичної продукції на українському ринку.
Денисенко, Т. М.(Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022)
Мета курсу «Основи наукових досліджень» є виховання у здобувачів вищої освіти навичок дослідницьким шляхом вирішувати практичні питання та брати безпосередню участь в науково-дослідній роботі, впроваджувати в практичну ...