IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Організація ресторанного господарства : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для здобувачів вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 “Туризм” освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчання

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Алєшугіна, Н. О.
dc.date.accessioned 2020-04-04T08:42:21Z
dc.date.available 2020-04-04T08:42:21Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/19235
dc.description Організація ресторанного господарства : метод. вказівки до виконання розрах. роботи для здобувачів вищ. освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спец. 242 “Туризм” освіт.-кваліф. рівня «бакалавр» ден. форми навчання / уклад. Н. О. Алєшугіна. – Чернігів : ЧНТУ, 2020. – 32 с. en_US
dc.description.abstract Головною метою виконання розрахункової роботи є поглибити знання щодо особливостей організації різних видів бенкетів і прийомів у закладах ресторанного господарства та закріпити на практиці знання та уміння щодо планування і організації бенкетів. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.title Організація ресторанного господарства : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для здобувачів вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 “Туризм” освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчання en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу