Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Зеленська, О. О. | |
dc.contributor.author | Алєшугіна, Н. О. | |
dc.contributor.author | Роговий, А. В. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-15T12:59:42Z | |
dc.date.available | 2020-04-15T12:59:42Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/19328 | |
dc.description | Випускна кваліфікаційна робота : метод. вказівки щодо виконання та оформлення випуск. кваліф. робіт здобувачами вищ. освіти ден. форми навчання освіт. ступенів „бакалавр”, „магістр” спец. 242 „Туризм” / уклад.: О. О. Зеленська, Н. О. Алєшугіна, А. В. Роговий. - Чернігів : ЧНТУ, 2020. - 37 с. | en_US |
dc.description.abstract | Метою виконання випускної кваліфікаційної роботи є: -систематизація, закріплення, розширення та застосування теоретичних та практичних знань при вирішенні конкретних науково-дослідних завдань; -розвиток навичок самостійної роботи, оволодіння методикою дослідження та проведення експериментів при вирішенні наукових проблем; -діагностика рівня підготовленості здобувача вищої освіти до професійної практичної або науково-дослідної діяльності; -вирішення професійно-орієнтованої проблеми, що ґрунтується на комплексному опануванні прикладного матеріалу та результатах власних досліджень практичної ситуації, послідовному викладенні рекомендацій щодо вдосконалення управління підприємствами туристичної індустрії. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.title | Випускна кваліфікаційна робота : методичні вказівки щодо виконання та оформлення випускних кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 “Туризм” освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр», «магістр» денної форми навчання | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |