IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія»

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Замай, Ж. В.
dc.date.accessioned 2020-06-04T18:12:29Z
dc.date.available 2020-06-04T18:12:29Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/19459
dc.description Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : метод. вказівки до виконання лаб. робіт здобувачів освіт. ступеня «бакалавр» спец.181 «Харчові технології» освіт.-проф. програми «Харчові технології та інженерія» / уклад. Ж. В. Замай. - Чернігів : ЧНТУ, 2020. – 35 с. en_US
dc.description.abstract Метою викладання навчальної дисципліни «Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» є вивчення основних напрямів і методів одержання та переробки зернової сировини, її комплексного використання. Предметом вивчення є характеристика основних видів зернової сировини та методів її комплексної переробки. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.title Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу