dc.contributor.author |
Замай, Ж. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2020-06-04T18:12:29Z |
|
dc.date.available |
2020-06-04T18:12:29Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/19459 |
|
dc.description |
Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : метод. вказівки до виконання лаб. робіт здобувачів освіт. ступеня «бакалавр» спец.181 «Харчові технології» освіт.-проф. програми «Харчові технології та інженерія» / уклад. Ж. В. Замай. - Чернігів : ЧНТУ, 2020. – 35 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Метою викладання навчальної дисципліни «Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» є вивчення основних напрямів і методів одержання та переробки зернової сировини, її комплексного використання. Предметом вивчення є характеристика основних видів зернової сировини та методів її комплексної переробки. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.title |
Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |