Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Замай, Ж. В. | |
dc.date.accessioned | 2020-06-04T18:12:29Z | |
dc.date.available | 2020-06-04T18:12:29Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/19459 | |
dc.description | Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : метод. вказівки до виконання лаб. робіт здобувачів освіт. ступеня «бакалавр» спец.181 «Харчові технології» освіт.-проф. програми «Харчові технології та інженерія» / уклад. Ж. В. Замай. - Чернігів : ЧНТУ, 2020. – 35 с. | en_US |
dc.description.abstract | Метою викладання навчальної дисципліни «Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» є вивчення основних напрямів і методів одержання та переробки зернової сировини, її комплексного використання. Предметом вивчення є характеристика основних видів зернової сировини та методів її комплексної переробки. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.title | Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |