dc.contributor.author |
Денисова, Н. М.
|
|
dc.contributor.author |
Буяльська, Н. П.
|
|
dc.date.accessioned |
2020-06-09T08:50:00Z |
|
dc.date.available |
2020-06-09T08:50:00Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/19473 |
|
dc.description |
Охорона праці в галузі та цивільний захист : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань 18 "Харчові технології" / уклад.: Н. М. Денисова, Н. П. Буяльська. - Чернігів : ЧНТУ, 2020. – 113 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Мета навчальної дисципліни полягає у формуванні у майбутніх фахівців (спеціалістів та магістрів) умінь та компетенції для забезпечення ефективного управління охороною праці та поліпшення умов праці з урахуванням досягнень науково-технічного прогресу та міжнародного досвіду, а також в усвідомленні нерозривної єдності успішної професійної діяльності з обов’язковим дотриманням усіх вимог безпеки праці. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.title |
Охорона праці в галузі та цивільний захист : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів галузі знань 18 "Харчові технології" |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |