Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Денисова, Н. М. | |
dc.contributor.author | Буяльська, Н. П. | |
dc.date.accessioned | 2020-06-09T08:50:00Z | |
dc.date.available | 2020-06-09T08:50:00Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/19473 | |
dc.description | Охорона праці в галузі та цивільний захист : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань 18 "Харчові технології" / уклад.: Н. М. Денисова, Н. П. Буяльська. - Чернігів : ЧНТУ, 2020. – 113 с. | en_US |
dc.description.abstract | Мета навчальної дисципліни полягає у формуванні у майбутніх фахівців (спеціалістів та магістрів) умінь та компетенції для забезпечення ефективного управління охороною праці та поліпшення умов праці з урахуванням досягнень науково-технічного прогресу та міжнародного досвіду, а також в усвідомленні нерозривної єдності успішної професійної діяльності з обов’язковим дотриманням усіх вимог безпеки праці. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.title | Охорона праці в галузі та цивільний захист : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів галузі знань 18 "Харчові технології" | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |