IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Перегляд Буяльська Н. П.: доповіді, тези доповідей за автором "1e93f71f-6a47-4414-a322-cd1ab9e0861b"

ISSN 2415-363X

Перегляд Буяльська Н. П.: доповіді, тези доповідей за автором "1e93f71f-6a47-4414-a322-cd1ab9e0861b"

Сортувати за: Впорядкувати за: Результатів на сторінці:

  • Сапега, Б. Ю.; Буяльська, Н. П. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021)
    Глутамат натрію – сіль глутамінової кислоти. Широко зустрічається в природних продуктах харчування тваринного і рослинного походження, зокрема в томатах, м’ясі, молоці, грибах, сирі, кукурудзі, бобових, рибі. Глутамат ...