dc.contributor.author |
Стойкова, А. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2020-10-28T09:08:12Z |
|
dc.date.available |
2020-10-28T09:08:12Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/20053 |
|
dc.description |
Стойкова, А. В. Проблема диверсифікації продукції та послуг підприємства громадського харчування: дипломна робота : 073 Менеджмент / А. В. Стойкова; керівник роботи Пономаренко С. І. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра публічного управління та менеджменту організацій. – Чернігів, 2020. – 72 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Диплoмна poбoта складається зi вступу, тpьoх poздiлiв, виснoвкiв та списку викopистанoї лiтеpатуpи з 48 джеpел. У вступі зазначено головну мету, об’єкт та предмет дослідження. Мета роботи полягає у визначенні, розробці та організаційно-економічному обґрунтуванні основних напрямів проектування нових видів продукції та послуг на підприємстві «Орандж».
В ході роботи досліджено можливість проектування нових видів послуг на базі бару «Орандж». Висновки полягають в можливості застосування запропонованих напрямків удосконалення інноваційного розвитку на українських підприємствах ресторанного бізнесу. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів |
en_US |
dc.subject |
диверсифікація |
en_US |
dc.subject |
види послуг |
en_US |
dc.subject |
проектування |
en_US |
dc.subject |
удосконалення |
en_US |
dc.subject |
інновації |
en_US |
dc.subject |
ресторанний бізнес |
en_US |
dc.subject |
diversification |
en_US |
dc.subject |
types of services |
en_US |
dc.subject |
design |
en_US |
dc.subject |
improvement |
en_US |
dc.subject |
innovation |
en_US |
dc.subject |
restaurant business |
en_US |
dc.title |
Проблема диверсифікації продукції та послуг підприємства громадського харчування |
en_US |
dc.title.alternative |
The problem of diversification of products and services of public catering enterprises |
en_US |
dc.type |
Thesis |
en_US |
dc.description.abstractalt1 |
The thesis consists of an introduction, three sections, conclusions and a list of references from 48 sources. The receipt indicates the main goal, object, and subject of research. The purpose of the work is to identify, develop and provide organizational and economic justification for the main directions of designing new types of products and services at the orange enterprise.
In the course of the work, the possibility of designing new types of services based on the orange bar was investigated. The conclusions are based on the possibility of applying the proposed directions for improving innovative development at Ukrainian restaurant businesses. |
en_US |