IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Проблема диверсифікації продукції та послуг підприємства громадського харчування

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Стойкова, А. В.
dc.date.accessioned 2020-10-28T09:08:12Z
dc.date.available 2020-10-28T09:08:12Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/20053
dc.description Стойкова, А. В. Проблема диверсифікації продукції та послуг підприємства громадського харчування: дипломна робота : 073 Менеджмент / А. В. Стойкова; керівник роботи Пономаренко С. І. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра публічного управління та менеджменту організацій. – Чернігів, 2020. – 72 с. en_US
dc.description.abstract Диплoмна poбoта складається зi вступу, тpьoх poздiлiв, виснoвкiв та списку викopистанoї лiтеpатуpи з 48 джеpел. У вступі зазначено головну мету, об’єкт та предмет дослідження. Мета роботи полягає у визначенні, розробці та організаційно-економічному обґрунтуванні основних напрямів проектування нових видів продукції та послуг на підприємстві «Орандж». В ході роботи досліджено можливість проектування нових видів послуг на базі бару «Орандж». Висновки полягають в можливості застосування запропонованих напрямків удосконалення інноваційного розвитку на українських підприємствах ресторанного бізнесу. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject диверсифікація en_US
dc.subject види послуг en_US
dc.subject проектування en_US
dc.subject удосконалення en_US
dc.subject інновації en_US
dc.subject ресторанний бізнес en_US
dc.subject diversification en_US
dc.subject types of services en_US
dc.subject design en_US
dc.subject improvement en_US
dc.subject innovation en_US
dc.subject restaurant business en_US
dc.title Проблема диверсифікації продукції та послуг підприємства громадського харчування en_US
dc.title.alternative The problem of diversification of products and services of public catering enterprises en_US
dc.type Thesis en_US
dc.description.abstractalt1 The thesis consists of an introduction, three sections, conclusions and a list of references from 48 sources. The receipt indicates the main goal, object, and subject of research. The purpose of the work is to identify, develop and provide organizational and economic justification for the main directions of designing new types of products and services at the orange enterprise. In the course of the work, the possibility of designing new types of services based on the orange bar was investigated. The conclusions are based on the possibility of applying the proposed directions for improving innovative development at Ukrainian restaurant businesses. en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record