Короткий опис(реферат):
Об’єктом дослідження випускної кваліфікаційної роботи виступає
менеджмент підприємства. Предметом дослідження випускної кваліфікаційної
роботи є особливості бізнес-планування для закладу ресторанного господарства
в Чернігові.
Мета випускної кваліфікаційної роботи полягає в узагальненні теоретикометодичних та практичних засад дослідження бізнес-планування у
ресторанному господарстві та розробці практичних рекомендацій по бізнесплануванню.
Завданнями випускної кваліфікаційної роботи є: визначити сутність
бізнес-планування, визначити фактори, які на нього впливають, узагальнити
методи, які використовуються для створення бізнес-планів, дослідити ресурсну
базу розвитку ресторанного господарства в Чернігові, охарактеризувати
сучасний стан розвитку ресторанного господарства, розробити бізнес-план
пабу, обгрунтувати його економічну ефективність.
За результатами дослідження сформульовані пропозиції щодо відкриття
пабу в Чернігові.
Суть розробки, основні результати:
Тягнирядно , А. О. Бізнес-план підприємства ресторанного господарства : дипломна робота : 242 Туризм / А. О. Тягнирядно ; керівник роботи Алєшугіна Н. О. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра туризму. – Чернігів, 2020. – 98 с.