Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Тягнирядно, А. О. | |
dc.date.accessioned | 2020-11-04T19:06:56Z | |
dc.date.available | 2020-11-04T19:06:56Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/20113 | |
dc.description | Тягнирядно , А. О. Бізнес-план підприємства ресторанного господарства : дипломна робота : 242 Туризм / А. О. Тягнирядно ; керівник роботи Алєшугіна Н. О. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра туризму. – Чернігів, 2020. – 98 с. | en_US |
dc.description.abstract | Об’єктом дослідження випускної кваліфікаційної роботи виступає менеджмент підприємства. Предметом дослідження випускної кваліфікаційної роботи є особливості бізнес-планування для закладу ресторанного господарства в Чернігові. Мета випускної кваліфікаційної роботи полягає в узагальненні теоретикометодичних та практичних засад дослідження бізнес-планування у ресторанному господарстві та розробці практичних рекомендацій по бізнесплануванню. Завданнями випускної кваліфікаційної роботи є: визначити сутність бізнес-планування, визначити фактори, які на нього впливають, узагальнити методи, які використовуються для створення бізнес-планів, дослідити ресурсну базу розвитку ресторанного господарства в Чернігові, охарактеризувати сучасний стан розвитку ресторанного господарства, розробити бізнес-план пабу, обгрунтувати його економічну ефективність. За результатами дослідження сформульовані пропозиції щодо відкриття пабу в Чернігові. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | бізнес – планування | en_US |
dc.subject | ефективність | en_US |
dc.subject | прибуток | en_US |
dc.subject | інвестиції | en_US |
dc.subject | витрати | en_US |
dc.subject | проект | en_US |
dc.subject | пропозиція | en_US |
dc.subject | попит | en_US |
dc.subject | ринок ресторанних послуг | en_US |
dc.subject | ресторанне господарство | en_US |
dc.title | Бізнес-план підприємства ресторанного господарства | en_US |
dc.title.alternative | Business plan of a restaurant busines | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.description.abstractalt1 | Об’єктом дослідження випускної кваліфікаційної роботи виступає менеджмент підприємства. Предметом дослідження випускної кваліфікаційної роботи є особливості бізнес-планування для закладу ресторанного господарства в Чернігові. Мета випускної кваліфікаційної роботи полягає в узагальненні теоретикометодичних та практичних засад дослідження бізнес-планування у ресторанному господарстві та розробці практичних рекомендацій по бізнесплануванню. Завданнями випускної кваліфікаційної роботи є: визначити сутність бізнес-планування, визначити фактори, які на нього впливають, узагальнити методи, які використовуються для створення бізнес-планів, дослідити ресурсну базу розвитку ресторанного господарства в Чернігові, охарактеризувати сучасний стан розвитку ресторанного господарства, розробити бізнес-план пабу, обгрунтувати його економічну ефективність. За результатами дослідження сформульовані пропозиції щодо відкриття пабу в Чернігові. | en_US |