IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Бізнес-план підприємства ресторанного господарства

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Тягнирядно, А. О.
dc.date.accessioned 2020-11-04T19:06:56Z
dc.date.available 2020-11-04T19:06:56Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/20113
dc.description Тягнирядно , А. О. Бізнес-план підприємства ресторанного господарства : дипломна робота : 242 Туризм / А. О. Тягнирядно ; керівник роботи Алєшугіна Н. О. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра туризму. – Чернігів, 2020. – 98 с. en_US
dc.description.abstract Об’єктом дослідження випускної кваліфікаційної роботи виступає менеджмент підприємства. Предметом дослідження випускної кваліфікаційної роботи є особливості бізнес-планування для закладу ресторанного господарства в Чернігові. Мета випускної кваліфікаційної роботи полягає в узагальненні теоретикометодичних та практичних засад дослідження бізнес-планування у ресторанному господарстві та розробці практичних рекомендацій по бізнесплануванню. Завданнями випускної кваліфікаційної роботи є: визначити сутність бізнес-планування, визначити фактори, які на нього впливають, узагальнити методи, які використовуються для створення бізнес-планів, дослідити ресурсну базу розвитку ресторанного господарства в Чернігові, охарактеризувати сучасний стан розвитку ресторанного господарства, розробити бізнес-план пабу, обгрунтувати його економічну ефективність. За результатами дослідження сформульовані пропозиції щодо відкриття пабу в Чернігові. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject бізнес – планування en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.subject прибуток en_US
dc.subject інвестиції en_US
dc.subject витрати en_US
dc.subject проект en_US
dc.subject пропозиція en_US
dc.subject попит en_US
dc.subject ринок ресторанних послуг en_US
dc.subject ресторанне господарство en_US
dc.title Бізнес-план підприємства ресторанного господарства en_US
dc.title.alternative Business plan of a restaurant busines en_US
dc.type Thesis en_US
dc.description.abstractalt1 Об’єктом дослідження випускної кваліфікаційної роботи виступає менеджмент підприємства. Предметом дослідження випускної кваліфікаційної роботи є особливості бізнес-планування для закладу ресторанного господарства в Чернігові. Мета випускної кваліфікаційної роботи полягає в узагальненні теоретикометодичних та практичних засад дослідження бізнес-планування у ресторанному господарстві та розробці практичних рекомендацій по бізнесплануванню. Завданнями випускної кваліфікаційної роботи є: визначити сутність бізнес-планування, визначити фактори, які на нього впливають, узагальнити методи, які використовуються для створення бізнес-планів, дослідити ресурсну базу розвитку ресторанного господарства в Чернігові, охарактеризувати сучасний стан розвитку ресторанного господарства, розробити бізнес-план пабу, обгрунтувати його економічну ефективність. За результатами дослідження сформульовані пропозиції щодо відкриття пабу в Чернігові. en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record