dc.contributor.author |
Тягнирядно, А. О.
|
|
dc.date.accessioned |
2020-11-04T19:06:56Z |
|
dc.date.available |
2020-11-04T19:06:56Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/20113 |
|
dc.description |
Тягнирядно , А. О. Бізнес-план підприємства ресторанного господарства : дипломна робота : 242 Туризм / А. О. Тягнирядно ; керівник роботи Алєшугіна Н. О. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра туризму. – Чернігів, 2020. – 98 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Об’єктом дослідження випускної кваліфікаційної роботи виступає
менеджмент підприємства. Предметом дослідження випускної кваліфікаційної
роботи є особливості бізнес-планування для закладу ресторанного господарства
в Чернігові.
Мета випускної кваліфікаційної роботи полягає в узагальненні теоретикометодичних та практичних засад дослідження бізнес-планування у
ресторанному господарстві та розробці практичних рекомендацій по бізнесплануванню.
Завданнями випускної кваліфікаційної роботи є: визначити сутність
бізнес-планування, визначити фактори, які на нього впливають, узагальнити
методи, які використовуються для створення бізнес-планів, дослідити ресурсну
базу розвитку ресторанного господарства в Чернігові, охарактеризувати
сучасний стан розвитку ресторанного господарства, розробити бізнес-план
пабу, обгрунтувати його економічну ефективність.
За результатами дослідження сформульовані пропозиції щодо відкриття
пабу в Чернігові. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів |
en_US |
dc.subject |
бізнес – планування |
en_US |
dc.subject |
ефективність |
en_US |
dc.subject |
прибуток |
en_US |
dc.subject |
інвестиції |
en_US |
dc.subject |
витрати |
en_US |
dc.subject |
проект |
en_US |
dc.subject |
пропозиція |
en_US |
dc.subject |
попит |
en_US |
dc.subject |
ринок ресторанних послуг |
en_US |
dc.subject |
ресторанне господарство |
en_US |
dc.title |
Бізнес-план підприємства ресторанного господарства |
en_US |
dc.title.alternative |
Business plan of a restaurant busines |
en_US |
dc.type |
Thesis |
en_US |
dc.description.abstractalt1 |
Об’єктом дослідження випускної кваліфікаційної роботи виступає
менеджмент підприємства. Предметом дослідження випускної кваліфікаційної
роботи є особливості бізнес-планування для закладу ресторанного господарства
в Чернігові.
Мета випускної кваліфікаційної роботи полягає в узагальненні теоретикометодичних та практичних засад дослідження бізнес-планування у
ресторанному господарстві та розробці практичних рекомендацій по бізнесплануванню.
Завданнями випускної кваліфікаційної роботи є: визначити сутність
бізнес-планування, визначити фактори, які на нього впливають, узагальнити
методи, які використовуються для створення бізнес-планів, дослідити ресурсну
базу розвитку ресторанного господарства в Чернігові, охарактеризувати
сучасний стан розвитку ресторанного господарства, розробити бізнес-план
пабу, обгрунтувати його економічну ефективність.
За результатами дослідження сформульовані пропозиції щодо відкриття
пабу в Чернігові. |
en_US |