Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Чернявська, Р.Р.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2020-11-07T17:35:17Z | |
dc.date.available | 2020-11-07T17:35:17Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/20202 | |
dc.description | Чернявська, Р. Р. Якість надання послуг у закладах розміщення : дипломна робота : 242 Туризм / Р. Р. Чернявська ; керівник роботи Алєшугіна Н. О; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра туризму. – Чернігів, 2020. – 92 с. | en_US |
dc.description.abstract | У роботі розкрито сутність поняття про якість обслуговування. Виявлено особливості стандартизації та методи обслуговування у закладах розміщення; визначено методи оцінки якості обслуговування у закладах розміщення. Охарактеризовано загальний стан ГРК «Апельсин». Проведено аналіз діяльності ГРК «Апельсин». Здійснено оцінку якості обслуговування гостей ГРК «Апельсин». Запропоновано окремі положення стратегії управління системою якості в ГРК «Апельсин» та обґрунтовано економічну ефективність запропонованих заходів. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | якість | en_US |
dc.subject | стандарти якості | en_US |
dc.subject | якість надання послуг | en_US |
dc.subject | методи оцінки якості | en_US |
dc.subject | обслуговування у закладах розміщення | en_US |
dc.subject | розвиток персоналу | en_US |
dc.title | Якість надання послуг у закладах розміщення | en_US |
dc.title.alternative | Quality of services in accommodation institutions | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.description.abstractalt1 | The essence of the concept of service quality is revealed in the work. Peculiarities of standardization and methods of service in accommodation establishments are revealed; methods of assessing the quality of service in accommodation facilities are identified. The general condition of GRK "Orange" is characterized. An analysis of the activities of GRK "Orange". An assessment of the quality of service for guests of GRK "Orange" was made. Some provisions of the strategy of quality system management in GRK "Orange" are offered and the economic efficiency of the offered measures is substantiated. | en_US |