ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Чернявська, Р.Р.
dc.date.accessioned 2020-11-07T17:35:17Z
dc.date.available 2020-11-07T17:35:17Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/20202
dc.description Чернявська, Р. Р. Якість надання послуг у закладах розміщення : дипломна робота : 242 Туризм / Р. Р. Чернявська ; керівник роботи Алєшугіна Н. О; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра туризму. – Чернігів, 2020. – 92 с. en_US
dc.description.abstract У роботі розкрито сутність поняття про якість обслуговування. Виявлено особливості стандартизації та методи обслуговування у закладах розміщення; визначено методи оцінки якості обслуговування у закладах розміщення. Охарактеризовано загальний стан ГРК «Апельсин». Проведено аналіз діяльності ГРК «Апельсин». Здійснено оцінку якості обслуговування гостей ГРК «Апельсин». Запропоновано окремі положення стратегії управління системою якості в ГРК «Апельсин» та обґрунтовано економічну ефективність запропонованих заходів. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject якість en_US
dc.subject стандарти якості en_US
dc.subject якість надання послуг en_US
dc.subject методи оцінки якості en_US
dc.subject обслуговування у закладах розміщення en_US
dc.subject розвиток персоналу en_US
dc.title Якість надання послуг у закладах розміщення en_US
dc.title.alternative Quality of services in accommodation institutions en_US
dc.type Thesis en_US
dc.description.abstractalt1 The essence of the concept of service quality is revealed in the work. Peculiarities of standardization and methods of service in accommodation establishments are revealed; methods of assessing the quality of service in accommodation facilities are identified. The general condition of GRK "Orange" is characterized. An analysis of the activities of GRK "Orange". An assessment of the quality of service for guests of GRK "Orange" was made. Some provisions of the strategy of quality system management in GRK "Orange" are offered and the economic efficiency of the offered measures is substantiated. en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу