Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Костенко, І. А. | |
dc.date.accessioned | 2020-11-11T16:38:38Z | |
dc.date.available | 2020-11-11T16:38:38Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/20226 | |
dc.description | Сучасні інструментальні методи та інформаційні технології в наукових дослідженнях : метод. вказівки до виконання практ. робіт для здобувачів вищ. освіти спец. 181 "Харчові технології" / уклад. І. А. Костенко. - Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020. – 27 с. | en_US |
dc.description.abstract | В методичних вказівках наведені практичні роботи в яких розглядається система загальних принципів і підходів наукового пізнання, методи, технології пізнання, які пов'язані з науковою та практичною професійною діяльністю в галузі, а також розглядаються окремі аспекти використання сучасних інформаційних технологій. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» | en_US |
dc.title | Сучасні інструментальні методи та інформаційні технології в наукових дослідженнях : методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |