Короткий опис(реферат):
У витратах на виробництво тваринницької продукції корми займають найбільшу питому вагу. Різні кормові культури мають різну врожайність, склад поживних речовин, різну собівартість. У зв’язку з цим проблема підбору кормових культур, здатних забезпечити тварин збалансованим і відносно дешевим кормом, є актуальною для кожного господарства, що виробляє тваринницьку продукцію.
Суть розробки, основні результати:
Гливенко В. В. Аналіз методик економічної оцінки кормових культур / В. В. Гливенко // Бухгалтерський облік, оподаткування, аналіз і аудит: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : тези доповідей ІV Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 27 листопада 2018 р.). – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – С. 93-96.