IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Особливості формування собівартості продукції в ресторанному бізнесі за допомогою програмного продукту r-keeper

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ананська, М. О.
dc.contributor.author Товкан, Д. М.
dc.date.accessioned 2021-01-15T11:21:22Z
dc.date.available 2021-01-15T11:21:22Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/20662
dc.description Ананська М. О. Особливості формування собівартості продукції в ресторанному бізнесі за допомогою програмного продукту r-keeper / М. О. Ананська, Д. М. Товкан // Бухгалтерський облік, оподаткування, аналіз і аудит: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : тези доповідей ІV Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 27 листопада 2018 р.). – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – С. 148-150. en_US
dc.description.abstract У сучасних умовах переходу України до ринкової економіки в кожній галузі відбувається пошук нових шляхів і методів виробництва. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.subject собівартість en_US
dc.subject готельно-ресторанна сфера en_US
dc.subject r-keeper en_US
dc.subject прибуток en_US
dc.subject рентабельність en_US
dc.title Особливості формування собівартості продукції в ресторанному бізнесі за допомогою програмного продукту r-keeper en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу