IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Товарознавча оцінка споживних властивостей, якості та ефективності торгівлі мороженою рибою (за матеріалами магазину «Академія смаку», м. Чернігів)

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кулинич, Д. Ю.
dc.date.accessioned 2021-03-25T10:29:11Z
dc.date.available 2021-03-25T10:29:11Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/21664
dc.description Кулинич, Д. Ю. Товарознавча оцінка споживних властивостей, якості та ефективності торгівлі мороженою рибою (за матеріалами магазину «Академія смаку», м. Чернігів) : магістерська робота : 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Д. Ю. Кулинич ; керівник роботи Денисенко Т. М. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра підприємництва і торгівлі. – Чернігів, 2020. – 54 с. en_US
dc.description.abstract Об’ єкт дослідження - морожена риба та магазин «Академія смаку», м.Чернігів. Предмет дослідження - ассортимент мороженої риби, її якість, а також організація торгівлі нею в магазині «Академія смаку». Метою випускної кваліфікаційної роботи є розробка пропозицій щодо поліпшення асортименту, якості мороженої риби, а також удосконалення процесів організації її продажу в магазині «Академія смаку» м. Чернігів. У першому розділі представлене детальне дослідження ринку риби. Наведена динаміка імпорту та експорту риби в Україні з 2013-2019 роках. Визначені основні країни експортери та імпортери риби в Україні. Проаналізовано класифікацію асортименту мороженої риби та способи її фальсифікації. У другому розділі подана товарознавча оцінка споживних властивостей та оцінка якості мороженої риби. Досліджено вплив технологічних операцій на формування споживних властивостей мороженої риби. Надана характеристика досліджуваних об’єктів за зразками магазину «Академія смаку», також була проведена оцінка якості за органолептичними та фізико- хімічними показниками. Визначена відповідальність магазину за реалізацію неякісної, небезпечної продукції. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject ринок риби en_US
dc.subject морожена риба en_US
dc.subject споживчі властивості en_US
dc.subject магазин «Академія смаку» en_US
dc.subject асортимент en_US
dc.subject заморожування en_US
dc.subject якість en_US
dc.title Товарознавча оцінка споживних властивостей, якості та ефективності торгівлі мороженою рибою (за матеріалами магазину «Академія смаку», м. Чернігів) en_US
dc.type Thesis en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу