IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Інноваційний розвиток підприємства з роздрібного продажу харчових продуктів на основі впровадження технологій електронної торгівлі

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Розумний, О. О.
dc.contributor.author Розумний, М. О.
dc.date.accessioned 2021-03-25T10:57:19Z
dc.date.available 2021-03-25T10:57:19Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/21666
dc.description Розумний, О. О. Інноваційний розвиток підприємства з роздрібного продажу харчових продуктів на основі впровадження технологій електронної торгівлі: магістерська робота : 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / О. О. Розумний, М. О. Розумний ; керівник роботи Іванова Н. В. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра підприємництва і торгівлі. – Чернігів, 2020. – 171 с. en_US
dc.description.abstract Об’єкт дослідження – процес розвитку роздрібної торгівлі харчовими продуктами. Предмет дослідження – особливості інноваційного розвитку підприємства з роздрібного продажу харчових продуктів на основі впровадження технологій електронної торгівлі Метою роботи є запропонування нового вектору інноваційного розвитку підприємства з роздрібного продажу харчових продуктів на основі впровадження технологій електронної торгівлі. Методи дослідження – системний підхід, при якому організація розглядається як складна система, що діє в середовищі відкритих систем і складається в свою чергу з взаємопов'язаних підсистем; комплексний аналіз всіх підсистем і складових її елементів; порівняльний і логічний аналіз; прогнозне моделювання. В першому розділі розглянуто теоретичгні аспекти становлення й функціонування роздрібного підприємства з продажу харчових продуктів. В другому розділі проведено аналіз динаміки та тенденцій становлення підприємства на ринку харчових продуктів в Україні. В третьому розділі запропоновано модель створення підприємства з роздрібного продажу харчових продуктів на основі впровадження технологій електронної торгівлі. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject інноваційний розвиток en_US
dc.subject роздрібний продаж en_US
dc.subject харчові продукти en_US
dc.subject впровадження en_US
dc.subject технологія електронної торгівлі en_US
dc.title Інноваційний розвиток підприємства з роздрібного продажу харчових продуктів на основі впровадження технологій електронної торгівлі en_US
dc.type Thesis en_US
dc.description.abstractalt1 The object of research is the process of development of food retail. Subject of research - features of innovative development of the enterprise on retail sale of foodstuff on the basis of introduction of technologies of electronic trade. The aim of the work is to propose a new vector of innovative development of the enterprise for retail sale of food products based on the introduction of ecommerce technologies. Research methods - a systems approach in which the organization is considered as a complex system operating in an open system and in turn consists of interconnected subsystems; comprehensive analysis of all subsystems and its constituent elements; comparative and logical analysis; predictive modeling. The first section considers the theoretical aspects of the formation and operation of a retail enterprise for the sale of food products. The second section analyzes the dynamics and trends of the enterprise in the food market in Ukraine. In the third section the model of creation of the enterprise on retail sale of foodstuff on the basis of introduction of technologies of electronic trade is offered. en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу