IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Складові елементи організації економічного аналізу на промислових підприємствах

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Андросенко, О. О.
dc.contributor.author Зубаха, К. Ю.
dc.date.accessioned 2021-04-06T10:58:20Z
dc.date.available 2021-04-06T10:58:20Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/21738
dc.description Андросенко, О. О. Складові елементи організації економічного аналізу на промислових підприємствах / О. О. Андросенко, К. Ю. Зубаха // Бухгалтерський облік, оподаткування, аналіз і аудит: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : матеріали тез доп. ІІI Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Чернігів, 27 листоп. 2017 р.). – Чернігів : ЧНТУ, 2017. – С. 106-108. en_US
dc.description.abstract Специфічні особливості розвитку кондитерської галузі (розгалуженість організаційної структури, автоматизація бізнес-процесів підприємства, чітка структуризація ринку, широка номенклатура кондитерської продукції, сезонність споживання кондитерських виробів, висока матеріаломісткість продукції, чутливість до валютних ризиків) та спрямованість управлінських завдань на мінімізацію витрат виробництва зумовлюють необхідність чіткої ідентифікації етапів організації економічного аналізу витрат на виробництво кондитерської продукції. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.subject організація економічного аналізу en_US
dc.subject фактори економічного аналізу en_US
dc.subject організаційна структура en_US
dc.subject диверсифікація ринків en_US
dc.subject автоматизація виробничих процесів en_US
dc.title Складові елементи організації економічного аналізу на промислових підприємствах en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу