dc.contributor.author |
Замай, Ж. В.
|
|
dc.contributor.author |
Волкова, Р. М.
|
|
dc.contributor.author |
Іваненко, К. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-05-27T11:24:30Z |
|
dc.date.available |
2021-05-27T11:24:30Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22379 |
|
dc.description |
Технологія молока та молочних продуктів : метод. вказівки до виконання кваліф. роботи за освіт.-проф. програмою «Харчові технології та інженерія» першого рівня вищ. освіти / уклад.: Ж. В. Замай, Р. М. Волкова, К. М. Іваненко. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 39 c. |
en_US |
dc.description.abstract |
Кваліфікаційна робота – це підсумкова індивідуальна письмова робота, яка дає змогу отримати комплексне уявлення про рівень засвоєння теоретичних знань та практичної підготовки, здатність до самостійної роботи за обраною спеціальністю. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.title |
Технологія молока та молочних продуктів : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи за освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія» першого рівня вищої освіти |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |