IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Технологія молока та молочних продуктів : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи за освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія» першого рівня вищої освіти

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Замай, Ж. В.
dc.contributor.author Волкова, Р. М.
dc.contributor.author Іваненко, К. М.
dc.date.accessioned 2021-05-27T11:24:30Z
dc.date.available 2021-05-27T11:24:30Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22379
dc.description Технологія молока та молочних продуктів : метод. вказівки до виконання кваліф. роботи за освіт.-проф. програмою «Харчові технології та інженерія» першого рівня вищ. освіти / уклад.: Ж. В. Замай, Р. М. Волкова, К. М. Іваненко. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 39 c. en_US
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота – це підсумкова індивідуальна письмова робота, яка дає змогу отримати комплексне уявлення про рівень засвоєння теоретичних знань та практичної підготовки, здатність до самостійної роботи за обраною спеціальністю. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.title Технологія молока та молочних продуктів : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи за освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія» першого рівня вищої освіти en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу