Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Замай, Ж. В. | |
dc.contributor.author | Волкова, Р. М. | |
dc.contributor.author | Іваненко, К. М. | |
dc.date.accessioned | 2021-05-27T11:24:30Z | |
dc.date.available | 2021-05-27T11:24:30Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22379 | |
dc.description | Технологія молока та молочних продуктів : метод. вказівки до виконання кваліф. роботи за освіт.-проф. програмою «Харчові технології та інженерія» першого рівня вищ. освіти / уклад.: Ж. В. Замай, Р. М. Волкова, К. М. Іваненко. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 39 c. | en_US |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота – це підсумкова індивідуальна письмова робота, яка дає змогу отримати комплексне уявлення про рівень засвоєння теоретичних знань та практичної підготовки, здатність до самостійної роботи за обраною спеціальністю. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.title | Технологія молока та молочних продуктів : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи за освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія» першого рівня вищої освіти | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |