Abstract:
Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи виступає готельне підприємство «Radisson Blu Hotel Kyiv». Предметом дослідження кваліфікаційної роботи є методи та інструменти стимулювання продуктивності праці на готельному підприємстві. Метою кваліфікаційної роботи є розробка рекомендацій щодо підвищення ефективності управління та продуктивності праці в готельному підприємстві. Завданнями кваліфікаційної роботи є: - розкрити сутність та особливості продуктивності праці як економічної категорії; - проаналізувати фактори та резерви підвищення продуктивності праці; - оцінити ефективність тімбілдингу у процесі управління персоналом на підприємствах готельного господарства; - розкрити організаційно-технологічну характеристику готельного підприємства «Radisson Blu Hotel Kyiv»; - дослідити внутрішнє та зовнішнє середовища готельного підприємства «Radisson Blu Hotel Kyiv»; - проаналізувати практику командоутворення у діяльності готелю «Radisson Blu Hotel Kyiv»;
Description:
Коротка, Т. С. Управління продуктивністю праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства : дипломна робота : 242 «Туризм» / Т. С. Коротка ; керівник роботи О. І. Гонта ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра туризму. – Чернігів, 2021. – 90 с.