Короткий опис(реферат):
Метою даної дипломної роботи є дослідження теоретичних і практичних аспектів побудови та функціонування системи управління якістю, а також розробка практичних рекомендацій щодо забезпечення її ефективного функціонування на досліджуваному підприємстві.
У першому розділі розкриваються теоретичні основи управління якістю продукції: поняття якості продукції, її основні показники та методи оцінки, системи управління якістю продукції на підприємстві, стандартизація та сертифікація продукції як елементи управління якістю.
У другому розділі проводиться аналіз стану управління якістю ПАТ «Львівська кондитерська фабрика „Світоч“»: техніко-економічна характеристика підприємства, методи управління якістю продукції на підприємстві, стан управління якістю продукції ПАТ «Львівська кондитерська фабрика „Світоч“».
У третьому розділі формуються шляхи покращення управління якості продукції: застосування системи менеджменту якості на підприємстві, впровадження елементів внутрішнього аудиту якості в організації, пропозиції щодо підвищення якості продукції.
За результатами роботи зроблено висновки і пропозиції щодо покращення управління якості продукції ПАТ «Львівська кондитерська фабрика „Світоч“».
Суть розробки, основні результати:
Деревянко, С. В. Управління якістю продукції, що виробляється : дипломна робота : проектний менеджмент, управління якістю та життєзабезпечення / С. В. Деревянко ; керівник роботи С. М. Вдовенко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра публічного управління та менеджменту організацій. – Чернігів, 2021. – 65 с.