Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Деревянко, С. В. | |
dc.date.accessioned | 2021-06-30T09:48:52Z | |
dc.date.available | 2021-06-30T09:48:52Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22756 | |
dc.description | Деревянко, С. В. Управління якістю продукції, що виробляється : дипломна робота : проектний менеджмент, управління якістю та життєзабезпечення / С. В. Деревянко ; керівник роботи С. М. Вдовенко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра публічного управління та менеджменту організацій. – Чернігів, 2021. – 65 с. | en_US |
dc.description.abstract | Метою даної дипломної роботи є дослідження теоретичних і практичних аспектів побудови та функціонування системи управління якістю, а також розробка практичних рекомендацій щодо забезпечення її ефективного функціонування на досліджуваному підприємстві. У першому розділі розкриваються теоретичні основи управління якістю продукції: поняття якості продукції, її основні показники та методи оцінки, системи управління якістю продукції на підприємстві, стандартизація та сертифікація продукції як елементи управління якістю. У другому розділі проводиться аналіз стану управління якістю ПАТ «Львівська кондитерська фабрика „Світоч“»: техніко-економічна характеристика підприємства, методи управління якістю продукції на підприємстві, стан управління якістю продукції ПАТ «Львівська кондитерська фабрика „Світоч“». У третьому розділі формуються шляхи покращення управління якості продукції: застосування системи менеджменту якості на підприємстві, впровадження елементів внутрішнього аудиту якості в організації, пропозиції щодо підвищення якості продукції. За результатами роботи зроблено висновки і пропозиції щодо покращення управління якості продукції ПАТ «Львівська кондитерська фабрика „Світоч“». | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | якість продукції | en_US |
dc.subject | управління якістю | en_US |
dc.subject | якість | en_US |
dc.subject | стандартизація та сертифікація продукції | en_US |
dc.subject | підвищення якості | en_US |
dc.subject | product quality | en_US |
dc.subject | quality management | en_US |
dc.subject | quality | en_US |
dc.subject | standardization and certification of products | en_US |
dc.subject | quality improvement | en_US |
dc.title | Управління якістю продукції, що виробляється | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.description.abstractalt1 | The purpose of this thesis is to study the theoretical and practical aspects of construction and operation of the quality management system, as well as the development of practical recommendations for ensuring its effective functioning in the researched enterprise. The first section reveals the theoretical foundations of product quality management: the concept of product quality, its main indicators and evaluation methods, product quality management systems at the enterprise, standardization and certification of products as elements of quality management. The second section analyzes the state of quality management of PJSC "Lviv Confectionery Factory" Svitoch ": technical and economic characteristics of the enterprise, methods of product quality management at the enterprise, the state of product quality management of PJSC" Lviv Confectionery Factory "Svitoch". The third section forms ways to improve product quality management: the use of quality management system in the enterprise, the introduction of elements of internal quality audit in the organization, proposals to improve product quality. Based on the results of the work, conclusions and proposals were made to improve the product quality management of PJSC "Lviv Confectionery Factory" Svitoch ". | en_US |