ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Деревянко, С. В.
dc.date.accessioned 2021-06-30T09:48:52Z
dc.date.available 2021-06-30T09:48:52Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22756
dc.description Деревянко, С. В. Управління якістю продукції, що виробляється : дипломна робота : проектний менеджмент, управління якістю та життєзабезпечення / С. В. Деревянко ; керівник роботи С. М. Вдовенко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра публічного управління та менеджменту організацій. – Чернігів, 2021. – 65 с. en_US
dc.description.abstract Метою даної дипломної роботи є дослідження теоретичних і практичних аспектів побудови та функціонування системи управління якістю, а також розробка практичних рекомендацій щодо забезпечення її ефективного функціонування на досліджуваному підприємстві. У першому розділі розкриваються теоретичні основи управління якістю продукції: поняття якості продукції, її основні показники та методи оцінки, системи управління якістю продукції на підприємстві, стандартизація та сертифікація продукції як елементи управління якістю. У другому розділі проводиться аналіз стану управління якістю ПАТ «Львівська кондитерська фабрика „Світоч“»: техніко-економічна характеристика підприємства, методи управління якістю продукції на підприємстві, стан управління якістю продукції ПАТ «Львівська кондитерська фабрика „Світоч“». У третьому розділі формуються шляхи покращення управління якості продукції: застосування системи менеджменту якості на підприємстві, впровадження елементів внутрішнього аудиту якості в організації, пропозиції щодо підвищення якості продукції. За результатами роботи зроблено висновки і пропозиції щодо покращення управління якості продукції ПАТ «Львівська кондитерська фабрика „Світоч“». en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject якість продукції en_US
dc.subject управління якістю en_US
dc.subject якість en_US
dc.subject стандартизація та сертифікація продукції en_US
dc.subject підвищення якості en_US
dc.subject product quality en_US
dc.subject quality management en_US
dc.subject quality en_US
dc.subject standardization and certification of products en_US
dc.subject quality improvement en_US
dc.title Управління якістю продукції, що виробляється en_US
dc.type Thesis en_US
dc.description.abstractalt1 The purpose of this thesis is to study the theoretical and practical aspects of construction and operation of the quality management system, as well as the development of practical recommendations for ensuring its effective functioning in the researched enterprise. The first section reveals the theoretical foundations of product quality management: the concept of product quality, its main indicators and evaluation methods, product quality management systems at the enterprise, standardization and certification of products as elements of quality management. The second section analyzes the state of quality management of PJSC "Lviv Confectionery Factory" Svitoch ": technical and economic characteristics of the enterprise, methods of product quality management at the enterprise, the state of product quality management of PJSC" Lviv Confectionery Factory "Svitoch". The third section forms ways to improve product quality management: the use of quality management system in the enterprise, the introduction of elements of internal quality audit in the organization, proposals to improve product quality. Based on the results of the work, conclusions and proposals were made to improve the product quality management of PJSC "Lviv Confectionery Factory" Svitoch ". en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу