Короткий опис(реферат):
У кваліфікаційній роботі магістра, здобувача вищої освіти Гуз Марини Олександрівни на тему: «Розробка технології льодяникової карамелі з додаванням сухофруктів кураги» розроблена технологія виготовлення льодяникової карамелі, збагаченої введенням цінного сухофрукту кураги, що дозволить поліпшити вітамінний та мінеральний склад карамелі. Розроблена рецептура льодяникової карамелі з додаванням сухофруктів кураги була апробована у приватному підприємстві ФОП Сахно Ю.В. «Веселі Карамелі», що знаходиться у м. Чернігові. Також, було проведене оцінювання органолептичних, фізико-хімічних показників якості досліджуваних зразків карамельних виробів та визначено їх харчову цінність.
Суть розробки, основні результати:
Гуз, М. О. Розробка технології льодяникової карамелі з додаванням сухофруктів кураги : дипломна робота : 181 – Харчові технології / М. О. Гуз ; керівник роботи О. Б. Хребтань ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2020. – 87 с.