IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Розробка технології льодяникової карамелі з додаванням сухофруктів кураги

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Гуз, М. О.
dc.date.accessioned 2021-07-01T13:13:54Z
dc.date.available 2021-07-01T13:13:54Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22814
dc.description Гуз, М. О. Розробка технології льодяникової карамелі з додаванням сухофруктів кураги : дипломна робота : 181 – Харчові технології / М. О. Гуз ; керівник роботи О. Б. Хребтань ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2020. – 87 с. en_US
dc.description.abstract У кваліфікаційній роботі магістра, здобувача вищої освіти Гуз Марини Олександрівни на тему: «Розробка технології льодяникової карамелі з додаванням сухофруктів кураги» розроблена технологія виготовлення льодяникової карамелі, збагаченої введенням цінного сухофрукту кураги, що дозволить поліпшити вітамінний та мінеральний склад карамелі. Розроблена рецептура льодяникової карамелі з додаванням сухофруктів кураги була апробована у приватному підприємстві ФОП Сахно Ю.В. «Веселі Карамелі», що знаходиться у м. Чернігові. Також, було проведене оцінювання органолептичних, фізико-хімічних показників якості досліджуваних зразків карамельних виробів та визначено їх харчову цінність. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject технологіїя en_US
dc.subject льодяникова карамель en_US
dc.subject сухофрукт en_US
dc.subject курага en_US
dc.title Розробка технології льодяникової карамелі з додаванням сухофруктів кураги en_US
dc.type Thesis en_US
dc.description.abstractalt1 In the qualification work of master, graduate Guz Marina Alexandrivna: "Development of lollipop caramel technology with the addition of dried apricots" a technology was developed for making lollipop caramel, enriched with the introduction of valuable dried apricots, which will improve the composition of vitamin and mineral. The developed recipe of lollipop caramel with the addition of dried apricots was tested in a private enterprise FOP Sakhno Yu.V. "Merry Caramels", located in Chernihiv. Also, the evaluation of organoleptic, physicochemical quality indicators of the studied samples of caramel products was carried out and their nutritional value was determined. en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу