Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Гуз, М. О.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2021-07-01T13:13:54Z | |
dc.date.available | 2021-07-01T13:13:54Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22814 | |
dc.description | Гуз, М. О. Розробка технології льодяникової карамелі з додаванням сухофруктів кураги : дипломна робота : 181 – Харчові технології / М. О. Гуз ; керівник роботи О. Б. Хребтань ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2020. – 87 с. | en_US |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі магістра, здобувача вищої освіти Гуз Марини Олександрівни на тему: «Розробка технології льодяникової карамелі з додаванням сухофруктів кураги» розроблена технологія виготовлення льодяникової карамелі, збагаченої введенням цінного сухофрукту кураги, що дозволить поліпшити вітамінний та мінеральний склад карамелі. Розроблена рецептура льодяникової карамелі з додаванням сухофруктів кураги була апробована у приватному підприємстві ФОП Сахно Ю.В. «Веселі Карамелі», що знаходиться у м. Чернігові. Також, було проведене оцінювання органолептичних, фізико-хімічних показників якості досліджуваних зразків карамельних виробів та визначено їх харчову цінність. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | технологіїя | en_US |
dc.subject | льодяникова карамель | en_US |
dc.subject | сухофрукт | en_US |
dc.subject | курага | en_US |
dc.title | Розробка технології льодяникової карамелі з додаванням сухофруктів кураги | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.description.abstractalt1 | In the qualification work of master, graduate Guz Marina Alexandrivna: "Development of lollipop caramel technology with the addition of dried apricots" a technology was developed for making lollipop caramel, enriched with the introduction of valuable dried apricots, which will improve the composition of vitamin and mineral. The developed recipe of lollipop caramel with the addition of dried apricots was tested in a private enterprise FOP Sakhno Yu.V. "Merry Caramels", located in Chernihiv. Also, the evaluation of organoleptic, physicochemical quality indicators of the studied samples of caramel products was carried out and their nutritional value was determined. | en_US |