IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням плодів журавлини та цедри плодів цитрусових

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Негай, В. О.
dc.date.accessioned 2021-07-01T14:00:00Z
dc.date.available 2021-07-01T14:00:00Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22817
dc.description Негай, В. О. Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням плодів журавлини та цедри плодів цитрусових : дипломна робота : 181 – Харчові технології / В. О. Негай ; керівник роботи Н. П. Буяльська ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2020. – 114 с. en_US
dc.description.abstract У кваліфікаційній роботі проведений літературний огляд щодо перспективності використання плодів журавлини та цедри плодів цитрусових у харчових технологіях, а саме у технології хлібобулочних виробів. Вивчено вплив плодів журавлини та харчових цитрусових волокон Herbacel AQ Plus на реологічні властивості тіста, протікання процесів бродіння, якість випечених виробів та процес черствіння. В представленій роботі наведені розрахунки продуктивності технологічної лінії для виробництва хліба пшеничного вищого сорту з додаванням харчових цитрусових волокон, розраховано виробничу рецептуру, підібрано технологічне обладнання, описано технологічну схему виробництва запропонованого виробу, розроблено план впровадження системи НАССР у виробництво запропонованого асортименту. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject харчові цитрусові волокна en_US
dc.subject технологія en_US
dc.subject хліб en_US
dc.subject тісто en_US
dc.subject показники якості en_US
dc.subject збагачення en_US
dc.subject dietary citrus fibers en_US
dc.subject technology en_US
dc.subject bread en_US
dc.subject dough en_US
dc.subject quality indicators en_US
dc.subject enrichment en_US
dc.title Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням плодів журавлини та цедри плодів цитрусових en_US
dc.type Thesis en_US
dc.description.abstractalt1 In the qualification work, a literature review was conducted on the prospects for the use of cranberries and citrus peels in food technology, namely in the technology of bakery products. The influence of cranberry fruits and dietary citrus fibers Herbacel AQ Plus on the rheological properties of the dough, the course of fermentation processes, the quality of baked goods and the process of hardening was studied. The paper presents calculations of the productivity of the technological line for the production of premium wheat bread with the addition of dietary citrus fibers, calculates the production recipe, selects technological equipment, describes the technological scheme of production of the proposed product, developed a plan to implement the HACCP system in the proposed range. en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record