dc.contributor.author |
Замай, Ж. В.
|
|
dc.contributor.author |
Цибуля, С. Д.
|
|
dc.contributor.author |
Пасов, Г. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-05T15:53:52Z |
|
dc.date.available |
2021-07-05T15:53:52Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22948 |
|
dc.description |
Інноваційні технології харчових виробництв : метод. вказівки до організації самост. роботи і проведення практ. занять здобувачів другого рівня вищ. освіти спец. 181 «Харчові технології» освіт.-проф. програми «Харчові технології» / уклад.: Ж. В. Замай, С. Д. Цибуля, Г. В. Пасов. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021.– 21 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Метою вивчення «Інноваційних технологій харчових виробництв» є підготовка висококваліфікованих кадрів для підприємств харчових виробництв і науково-дослідних установ, створення наукової школи в галузі розробки інноваційних продуктів, інгредієнтів для їх виробництва, оволодіння методами розробки нових та вдосконалення існуючих технологічних процесів з використанням інноваційних підходів. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» |
en_US |
dc.title |
Інноваційні технології харчових виробництв : методичні вказівки до організації самостійної роботи і проведення практичних занять здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології» |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |