Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Замай, Ж. В. | |
dc.contributor.author | Цибуля, С. Д. | |
dc.contributor.author | Пасов, Г. В. | |
dc.date.accessioned | 2021-07-05T15:53:52Z | |
dc.date.available | 2021-07-05T15:53:52Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22948 | |
dc.description | Інноваційні технології харчових виробництв : метод. вказівки до організації самост. роботи і проведення практ. занять здобувачів другого рівня вищ. освіти спец. 181 «Харчові технології» освіт.-проф. програми «Харчові технології» / уклад.: Ж. В. Замай, С. Д. Цибуля, Г. В. Пасов. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021.– 21 с. | en_US |
dc.description.abstract | Метою вивчення «Інноваційних технологій харчових виробництв» є підготовка висококваліфікованих кадрів для підприємств харчових виробництв і науково-дослідних установ, створення наукової школи в галузі розробки інноваційних продуктів, інгредієнтів для їх виробництва, оволодіння методами розробки нових та вдосконалення існуючих технологічних процесів з використанням інноваційних підходів. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» | en_US |
dc.title | Інноваційні технології харчових виробництв : методичні вказівки до організації самостійної роботи і проведення практичних занять здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології» | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |