IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Інноваційні технології харчових виробництв : методичні вказівки до організації самостійної роботи і проведення практичних занять здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології»

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Замай, Ж. В.
dc.contributor.author Цибуля, С. Д.
dc.contributor.author Пасов, Г. В.
dc.date.accessioned 2021-07-05T15:53:52Z
dc.date.available 2021-07-05T15:53:52Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22948
dc.description Інноваційні технології харчових виробництв : метод. вказівки до організації самост. роботи і проведення практ. занять здобувачів другого рівня вищ. освіти спец. 181 «Харчові технології» освіт.-проф. програми «Харчові технології» / уклад.: Ж. В. Замай, С. Д. Цибуля, Г. В. Пасов. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021.– 21 с. en_US
dc.description.abstract Метою вивчення «Інноваційних технологій харчових виробництв» є підготовка висококваліфікованих кадрів для підприємств харчових виробництв і науково-дослідних установ, створення наукової школи в галузі розробки інноваційних продуктів, інгредієнтів для їх виробництва, оволодіння методами розробки нових та вдосконалення існуючих технологічних процесів з використанням інноваційних підходів. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» en_US
dc.title Інноваційні технології харчових виробництв : методичні вказівки до організації самостійної роботи і проведення практичних занять здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології» en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу