dc.contributor.author |
Челябієва, В. М.
|
|
dc.contributor.author |
Денисова, Н. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-06T11:34:46Z |
|
dc.date.available |
2021-07-06T11:34:46Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22982 |
|
dc.description |
Експертиза харчових продуктів : метод. вказівки до практ. та семінар. занять для здобувачів вищ. освіти галузі знань 18 "Виробництво та технології", спец. 181 "Харчові технології" / уклад.: В. М. Челябієва, Н. М. Денисова. – Н У «Чернігівська політехніка», 2021. – 39 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Метою викладання навчальної дисципліни “Експертиза харчових продуктів” є вивчення комплексу спеціальних досліджень, необхідних для визначення якості і безпеки харчових продуктів. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» |
en_US |
dc.title |
Експертиза харчових продуктів : методичні вказівки до практичних та семінарських занять для здобувачів вищої освіти галузі знань 18 "Виробництво та технології" спеціальність 181 "Харчові технології" |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |