Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Челябієва, В. М. | |
dc.contributor.author | Денисова, Н. М. | |
dc.date.accessioned | 2021-07-06T11:34:46Z | |
dc.date.available | 2021-07-06T11:34:46Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22982 | |
dc.description | Експертиза харчових продуктів : метод. вказівки до практ. та семінар. занять для здобувачів вищ. освіти галузі знань 18 "Виробництво та технології", спец. 181 "Харчові технології" / уклад.: В. М. Челябієва, Н. М. Денисова. – Н У «Чернігівська політехніка», 2021. – 39 с. | en_US |
dc.description.abstract | Метою викладання навчальної дисципліни “Експертиза харчових продуктів” є вивчення комплексу спеціальних досліджень, необхідних для визначення якості і безпеки харчових продуктів. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» | en_US |
dc.title | Експертиза харчових продуктів : методичні вказівки до практичних та семінарських занять для здобувачів вищої освіти галузі знань 18 "Виробництво та технології" спеціальність 181 "Харчові технології" | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |